Festivalproductie

Pieter Spoelstra Producties heeft veel ervaring in de productie van (grote) festivals, (culturele) evenementen en theaterproducties. Denk aan evenementen als: Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestival, New Attraction, de Nacht van de Kunst en de Wetenschap, het Groningens Ontzet, Let’s Gro, Over De Vloed, de intocht van Sinterklaas…

Daarnaast werkt Pieter veel samen met De Jongens Van Lucht. Hiermee zijn presentaties, bedrijfsfeesten en jubilea verzekerd van een luchtige noot en een ongekend succes.

Pieter heeft een omvangrijk netwerk van leveranciers, specialisten, technici en crew die tijdens het festival een taak vervullen.

Bij een buitenfestival komt het een en ander kijken. Dat begint bijvoorbeeld al bij het vinden van een locatie en het regelen van vergunningen. Hoe organiseer je de techniek en horeca? Wie kiezen we als leverancier? Met een goede voorbereiding zie je niets over het hoofd. Tijdens het festival moet iedereen zijn/haar taak kennen en uitvoeren. Pieter is gespecialiseerd in de veiligheid op het festival.

Het podium is de plek waar iedereen tijdens een optreden naar kijkt; en zo hoort het ook. Pieter Spoelstra let echter vooral op alles wat daaromheen gebeurt. Is de veiligheid gegarandeerd van publiek, crew en artiesten? Functioneert de techniek zoals het hoort en doet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt. Om dit werk goed te doen, ben je de realiteit altijd voor. Als een festival begint, zijn wij achter de schermen alweer met de afronding bezig!

foto Niels Meijer