Advies & ontwerp

Advies & ontwerp

De kunst is om de ideeën naar de praktijk te vertalen. Met Pieter Spoelstra als adviseur weet u dat er een professional meekijkt, terwijl u toch met uw eigen mensen kunt blijven werken.

Pieter Spoelstra is niet gekoppeld aan een cateraar, een leverancier of een vervoerder, en kan dus altijd de beste keuze maken voor uw specifieke situatie. Uiteraard heeft hij wel prettige condities voor u bedongen, maar het staat u altijd vrij te werken met wie u wilt. U neemt dus een onafhankelijke productiemanager in de arm die samen met u het feest organiseert!

Met zijn specialisatie op het gebied van Veiligheid, Crowdmanagement en vergunningen kunt u ook hier aan de geldende eisen voldoen.

 

Ik denk met u mee

Pieter Spoelstra Producties heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Hierdoor is een enorme expertise en een omvangrijk netwerk van vakspecialisten en collega’s opgebouwd.

In het ontwerp van het evenement zitten veel keuzes opgesloten. Daarnaast moet er een goede locatie zijn. Dit alles moet binnen budget, dus hier staan vaak de eerste afwegingen al voor de deur. Ook later in het proces komen er keuzes in aankleding of programma die gevolgen hebben. Laat u vooral hierin adviseren

Contact opnemen?