Evenementenproductie

Evenementenproductie

Pieter Spoelstra Producties heeft veel ervaring in de productie van festivals, evenementen en theaterproducties in het Noorden van het land. Denk hierbij aan evenementen als Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestival Groninegn, New Attraction, de Nacht van de Kunst en de Wetenschap, het Groningens Ontzet, Let’s Gro, Over De Vloed, de intocht van Sinterklaas…

Daarnaast werkt Pieter in de zakelijke markt. Hiermee zijn presentaties, bedrijfsfeesten en jubilea verzekerd van een luchtige noot en een ongekend succes.

Evenementenproductie Groningen

Pieter heeft een omvangrijk netwerk van leveranciers, specialisten, technici en crew die tijdens het evenement hun taken vervullen.

Bij een “evenement met bezoekers” komt het een en ander kijken. Dat begint bijvoorbeeld al bij het vinden van een locatie en het regelen van vergunningen. Hoe organiseer je de techniek en horeca? Wie kiezen we als leverancier? In het ontwerp van het evenement zitten de eerste keuzes al ingebakken.  In de uitvoering moet iedereen zijn/haar taak goed kennen en uitvoeren. Pieter is gespecialiseerd in de veiligheid op festivals, en schrijft daar ook de benodigde plannen voor.

Het podium is de plek waar iedereen tijdens een optreden naar kijkt; en zo hoort het ook. Pieter Spoelstra let echter vooral op alles wat daaromheen gebeurt. Is de veiligheid gegarandeerd van publiek, crew en artiesten? Functioneert de techniek zoals het hoort en doet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt. Om dit werk goed te doen, ben je de realiteit altijd voor. Als een festival begint, is Pieter achter de schermen alweer met de afronding bezig!

Contact opnemen?