Evenementenproductie

Evenementenproductie en Zakelijke evenementen

Pieter Spoelstra Producties heeft veel ervaring en een mooi portfolio in de productie van festivals, evenementen en theaterproducties in het Noorden van het land. Denk hierbij aan evenementen als Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestival Groningen, New Attraction, de Nacht van de Kunst en de Wetenschap, het Groningens Ontzet, Let’s Gro, of de jaarlijkse  intocht van Sinterklaas. Daarnaast werkt Pieter in de zakelijke markt. Denk aan de geweldige feesten voor Noorderpoort 20 jaar en aan het het ongekende UMCG bedrijfsfeest. Maar ook het Climate Adaptation Congres en het VNG Groningen Congres was in goede handen.  Voor de gemeente Groningen is ook de veiligheid en het crowdmanagement voor Koningsdag als extern producent bij PSP belegd.

Festivalproductie: jarenlange ervaring!

Pieter heeft een omvangrijk netwerk van leveranciers, specialisten, technici en crew die tijdens het evenement hun taken vervullen.

Bij een “evenement met bezoekers” komt het een en ander kijken. Dat begint bijvoorbeeld al bij het vinden van een locatie en het regelen van vergunningen. Hoe organiseer je de techniek en horeca? Wie kiezen we als leverancier? In het ontwerp van het evenement zitten de eerste keuzes al ingebakken.  In de uitvoering moet iedereen zijn/haar taak goed kennen en uitvoeren. Pieter is ervaren in de “veiligheid” op festivals, en schrijft daar ook de benodigde plannen voor.

Het podium is de plek waar iedereen tijdens een optreden naar kijkt; en zo hoort het ook. Pieter Spoelstra let echter vooral op alles wat daaromheen gebeurt. Is de veiligheid gegarandeerd van publiek, crew en artiesten? Functioneert de techniek zoals het hoort en doet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt. Om dit werk goed te doen, ben je de realiteit altijd voor. Als een festival begint, is Pieter achter de schermen alweer met de afronding bezig! U mag uitgaan van jarenlange ervaring, Eurosnic Noorderslag, Bevrijdingsfestival en heel veel anderen gingen u voor.

Contact opnemen?