Welkom

Pieter Spoelstra Producties is goed in het organiseren en het uitvoeren van evenementen. Een productiemanager die de praktische kanten voor u regelt; van crew en techniek tot aan beveiligers en de afbouw,  binnen het budget. 

Ook regelt Pieter Spoelstra Producties voor u de gemeentelijke vergunningenaanvraag van A tot Z, dus met bouwtekeningen, veiligheidsplannen en risicoinventarisatie.  

 Daarnaast wil Pieter Spoelstra Producties u graag ondersteunen bij het ontwerpen van uw evenement.  Hierdoor worden keuzes inzichtelijk en begrotingen begrijpbaar.

Deze drie trajecten voegen toegepaste kennis toe en nemen u veel praktisch werk uit handen, waardoor u weer toekomt aan uw eigen taken.

Pieter Spoelstra Producties werkt voor grote maar ook voor kleine producties: festival, theater, muziek, opening, seminar, bedrijfsfeest….

 Pieter Spoelstra Producties heeft meer dan twintig jaar ervaring in het organiseren van festivals en evenementen. Daarmee staat ook een groot ondersteunend netwerk tot uw dienst..

Kijkt u rustig even rond op deze site. Op de volgende pagina’s ontdekt u meer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *